ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ -  Δ.Σ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
Η δύναμη του αγρότη από το 1923!

Η πολιτική μας, στον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΥ, είναι να παράγουμε αγνά γαλακτοκομικά και άλλα προϊόντα υψηλού επιπέδου ποιότητας, τα οποία να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών μας.

 

Στηρίζουμε τον αγροτικό τομέα & την κτηνοτροφία της δυτικής Λέσβου. Τα εκλεκτά προϊόντα μας παράγονται από 100% φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα που συλλέγουμε καθημερινά από τα χωριά Μεσότοπος – Άγρα – Ερεσός – Άντισσα – Σίγρι, που βρίσκονται στη Δυτική Λέσβο.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΑΣ

ΖΑΓΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

 

 

Γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1958 στον Μεσότοπο Λέσβου. Οι γονείς του ασχολούνταν με την κτηνοτροφία. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 3 παιδιά. Ασχολείται με αλουμινοκατασκευές-σιδηροκατασκευές, καθώς και με την κτηνοτροφία. Η ενασχόλησή του με τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ μετράει πάνω από 20 χρόνια! Έχει διατελέσει για δύο τετραετίες εκπρόσωπος στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου, αντιπρόεδρος, ενώ διανύει τη δεύτερη θητεία του ως πρόεδρος του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ ΛΕΣΒΟΥ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΔΕΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΓΕΝΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Γεννήθηκε στις 13 Μαΐου 1974, στη Μυτιλήνη Λέσβου. Είναι παντρεμένος και έχει αποκτήσει 2 παιδιά. Είναι κατασκευαστής – εργολάβος/τεχνικός δομικών έργων. Από το 1998 έως σήμερα έχει ενασχοληθεί με τα Κοινά στους Δήμους Ερεσού, Αντίσσης και Λέσβου. Από το 2000 έως σήμερα έχει εκλεγεί 5 φορές μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ. Με απόφαση Γενικής Συνέλευσης, του ανατέθηκαν τα καθήκοντα του γραμματέα/διαχειριστή στην Οικονομική Διαχείριση και στη Δ/νση Προσωπικού. Είναι, επίσης, υπεύθυνος λειτουργίας του καταστήματος του Συνεταιρισμού, υπεύθυνος στις πωλήσεις-αγορές ζωοτροφών/αγροτικών εφοδίων/γεωπονικών & κτηνοτροφικών φαρμάκων και των εξής υποκαταστημάτων του Συνεταιρισμού: Υποκ/μα ζωοτροφών Ερεσού, Παντοπωλείο, Πλυντήριο – Βουλκανιζατέρ.